Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Διαμαρτυρία για την στάση του κ. Τσιόδρα στον καταυλισμό των Ρομά.

Αξιότιμε Κε Αυτιά,

Ολοι είδαμε χθες στην τηλεόραση την επίσκεψη του Εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Σμύρνη Λάρισας.  Σε κάποια στιγμή ο Αξιότιμος Καθηγητής Κος Τσιόδρας εθεάθη χωρίς μάσκα να ευρίσκεται πολύ κοντά (λιγώτερο από 2μ)  ευτυχώς για μικρό χρονικό διάστημα , με Ρομά και όχι μόνο, της περιοχής.

Η υπερβολική αυτή έκφραση αλληλεγγύης που έχει σαφώς ανθρωπιστική διάσταση νομίζω ότι ήταν  τεράστιο λάθος για τους εξής λόγους.

 

Πρώτον, ενδεχομένως μερικοί ανεγκέφαλοι να το θεωρήσουν ως μήνυμα χαλάρωσης των μέτρων προστασίας αφού ο κύριος Εισηγητής των μέτρων δεν τα εφαρμόζει σχολαστικά και

Δεύτερον, και πλέον σημαντικό, είναι ο κίνδυνος στον οποίο έθεσε τον εαυτό του με πιθανότητα να στερηθούν τις Πολύτιμες Υπηρεσίες του για μικρό η μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι Πολίτες αυτής της Χώρας.

Εσείς που τα λέτε, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις έξω απ' τα δόντια, παρακαλώ να λάβετε θέση για το θέμα. Νομίζω ότι κατά την ημερήσια ενημέρωση στις 6μμ σήμερα από το Υπουργείο Υγείας θα ήταν κατάλληλη ευκαιρία να υποβληθεί σχετικό ερώτημα στον Κο Τσιόδρα που κατα τα άλλα είναι Υπόδειγμα Κρατικού Λειτουργού και Πολίτου αυτής της Χώρας και χαίρει Απόλυτης Εκτίμησης από την Ελληνική Κοινωνία.

Με εκτίμηση
Γ. Μπάφας