Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μηνυτήρια αναφορά Ροδίτη δημοσιογράφου κατά αστυνομικού-οπαδού του Αρτέμη Σώρρα!

Του Δαμιανού Αθανασίου.

sorras.themosΕνώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσέφυγε ο Ροδίτης δημοσιογράφος κ. Ελευθέριος Ρήνος καταγγέλλοντας με μηνυτήρια αναφορά, την διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων από αστυνομικό, που υπηρετεί στην Αττική.

Σύμφωνα με την αναφορά ο αστυνομικός που υπηρετεί σε ομάδα ΔΙΑΣ της Αττικής φέρεται να διατηρεί γραφείο – αντιπροσωπεία της Οργάνωσης του προσωρινά κρατούμενου Αρτέμη Σώρρα, να χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα για να εξαπατήσει πολίτες και να επικαλείται την ιδιότητά του ως ένστολος, εν ενεργεία, αστυνομικός, για να προσδώσει κύρος σε μια ξεκάθαρη απάτη, στην οποία συμμετέχει ως σημαντικό στέλεχος, προσελκύοντας θύματα.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Ρήνος, ο αστυνομικός είναι πρόεδρος και σημαντικό στέλεχος της οργάνωσης στην Αθήνα και δημιούργησε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Όπως διατείνεται είναι εμφανές από φωτογραφία που ο ίδιος έχει κοινοποιήσει μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook και απεικονίζει γραφείο της οργάνωσης αυτό φέρει στην έξω πλευρά (τζαμαρία) γιγαντοαφίσες προς θέαση από τους πολίτες με δήθεν υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Αλογοσκούφη και του πρώην πρέσβη Αδαμάντιου Βασιλάκη, μαζί με προτροπές για την κάλυψη των χρεών των πολιτών από τους απλούς πολίτες.

Ειδικότερα, ο αναφερόμενος φέρεται να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και προτροπές προς το κοινωνικό σύνολο, με στόχο την εξαπάτηση των πολιτών, ισχυριζόμενος ότι:

α) Υπάρχουν τεράστια ποσά που δικαιούται η χώρα μας από τη συμμετοχή στα θρυλικά “παγκόσμια καταπιστεύματα” των οποίων διαχειριστής είναι ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ τη συμμετοχή μας έχουν υπογράψει δήθεν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης και ο πρώην πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης. Πρόκειται περί αποσπασμάτων από πλαστό και ανυπόστατο έγγραφο με πλαστές υπογραφές που διακινεί γνωστή, διεθνής εγκληματική οργάνωση του εξωτερικού με την επωνυμία “OITC-Office of International Treasury Control”), της οποίας τα ηγετικά μέλη έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης στις χώρες τέλεσης των αδικημάτων.

β) Ότι το κράτος και οι κρατικοί φορείς αποκρύπτουν με δόλο από τους Έλληνες πολίτες την ύπαρξη 115.500.000.000.000 ευρώ (115,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ) που είναι τάχα έτοιμα να εκταμιευτούν από τα “παγκόσμια καταπιστεύματα”.

γ) Ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει κάνει κατάθεση 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της “Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας” (σημείωση: δεν υπάρχει καν το νομικό πρόσωπο) τα οποία ανήκουν στους πολίτες, με την προτροπή «Έλληνα έχεις περιουσία! Είναι δικά σου! Τι περιμένεις!. Αυτά τα 600 δισεκατομμύρια είναι μέρος ομολόγων 2,8 τρισεκατομμυρίων ευρώ του αμερικανικού δημοσίου που δήθεν διαθέτει ως προσωπική περιουσία ο προφυλακισμένος Αρτέμης Σώρρας.

δ) Ότι μπορούν οι πολίτες με τα δήθεν χρήματα του Σώρρα να προχωρήσουν σε “Οριστική αποπληρωμή κάθε χρέους” με αναφορά σε εφορίες, δήμους, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Δημόσιο Χρέος κ.ά.
ε) Ότι κάθε Έλληνας πολίτης που θα στηρίζει το πολιτικό κόμμα του Αρτέμη Σώρρα, θα λάβει 20.000 ευρώ από τα δήθεν τρισεκατομμύρια του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης.

Ο κ. Ρήνος υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός καλεί τους πολίτες να κάνουν χρήση της “Εξώδικης δήλωσης – Εντολής – Ολικής Αποπληρωμής” της οργάνωσης με την οποία δήθεν θα ξεχρεώσουν τα χρέη τους, οδηγώντας τους σε απόπειρα εξαπάτησης του ελληνικού δημοσίου, των τραπεζών, των ασφαλιστικών ταμείων, αλλά και ουσιαστικά σε άρνηση πληρωμής των οφειλών τους, που με μαθηματική ακρίβεια θα τους οδηγήσει σε απώλεια της περιουσίας τους.

Πηγή: https://www.ribandsea.com/announcements/3047-katatethike-protasi-gia-anakiryksi-tis-kasou-san-iroiko-nisi.html