Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα μέλη του "Hannibal Boats" ξεκάπνισαν και εφέτος τους κινητήρες των σκαφών τους στα Ίσθμια.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

hannibal2Πραγματοποίησαν και εφέτος την καθιερωμένη πια συνάντησή τους τα μέλη και οι φίλοι του "Hannibal Boats", στην παραλία του ξενοδοχείου "Καλαμάκι beach" στα Ίσθμια αυτή τη φορά. Ένας χώρος που είναι ιδανικός για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

hannibal3Μια παρέα φίλων και ιδιοκτητών σκαφών Hannibal, με επικεφαλής τον Βασίλη Γιαννόπουλο, δημιούργησε πριν από δέκα περίπου χρόνια το "Hannibal Boats - R" για να κάνουν παρέα και να "ξεκαπνίζουν από καιρού εις καιρόν τους κινητήρες τους. Έχουν πραγματοποιήσει αυτές τις θαλασσινές συναντήσεις τους στην Ανάβυσσο κυρίως, αλλά και σε ξνοδοχεία της περιοχής των Ισθμίων. Εφέτος επέλεξαν το "Καλαμάκι Beach¨στα Ίσθμια και έκαναν νομίζω πολύ καλά.

hannibal5Ο καιρός ήταν καλοκαιρινός χθες, αν και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, και έτσι οι κυβερνήτες των πέντε συνολικώς Hannibal, που κατέφθασαν στην προκαθορισμένη τοποθεσία με τις οικογένειές τους, τα έριξαν στο νερό, φόρεσαν κράνη, σωσίβια και quick stop και έτρεξαν τη δικη τους αυτοσχέδια τριγωνική πίστα. Όλοι μαζί, χωρίς κατηγορίες, διάτρητους hannibal4κανονισμούς, κύπελλα, Ομοσπονδίες και ίντριγκες. Να είστε πάντα καλά παιδιά και να συνεχίσετε έτσι. Δεν τα έχετε ανάγκη όλα αυτά. Η μικρή σχετικώς συμμετοχή, όπως μου εξήγησε ο Βασίλης Γιαννόπουλος, οφείλεται στο γεγονός ότι τα μέλη του "Hannibal Boats" είναι διάσπαρτα σε πολλά απομακρυσμένα σημεία της χώρας και η μετάβασή τους στον χώρο της συνάντησης δεν είναι πάντα εύκολη.

artemis.annivasΟ Αννίβας πάντως, για πρώτη φορά, δεν έδωσε εφέτος το "παρών" στη συνάντηση επειδή αναρρώνει από την δύσκολη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο μήνα. Εγώ, προσωπικώς, και τα μέλη του "Hannibal Boats", που διοργανώνουν αυτή την ετήσια εκδήλωση προς τιμήν του, του ευχόμαστε να είναι πάντα δυνατός και υγιής.